Го градиме вашиот комфор!

Мамут е центар за градежни материјали и опрема за уредување кој може да одговори на најновите трендови во градежништвото. Место кое ги обединува сите потреби на потрошувачите и испорачува квалитет во набавката на ваков тип производи. Следејќи ги потребите на пазарот, нашиот асортиман на производи е од познати и признаени брендови во градежната индустрија а наша цел е токму Мамут да биде прв избор во трговијата со градежни материјали по најсовремени стандарди. Располагаме со сопствен превоз на кој можеме да одговориме до вашата посакувана локација. Во нашиот центар може да најдете: Фасадни системи; Изолациони системи; Гипс материјали; Водовод; Железарија; Бои и лакови; Декоративни материјали; Штрафовска роба; Силикони и лепила; Рачен алат; Електричен алат; Градинарски програм.

Мамут е член на семејството Рагуза Груп кое оваа година го прослави својот 30 годишен јубилеј. Заедно продолжуваме да градиме традиција на доверба и бескомпромисен квалитет.


Погледнете повеќе

Се што ви е потребно на едно место!

Ваш партнер за градежни материјали по најсовремени стандарди. Широка палета на производи од сите познати светски брендови. 

Стабилност. Моќ. Квалитет.

ВАШ ПАРТНЕР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ ПО НАЈСОВРЕМЕНИ СТАНДАРДИ


Посетете не !